Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Saygınlığını kuruluşta emeğini esirgemeyen fedakar Pınarbaşı halkına borçlu; fakat yerleşkesi, öğrenci eğitimi ve kadrosuyla Pınarbaşı´nın yenilikçi-girişimci eğitim yüzü.

Misyon: Köklerine sımsıkı bağlı geleceğe ise büyük umutla bakan genç, dinamik, çalışkan ve saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Öğrencilerinden Hakan Kara Kırşehirde Düzenlenen Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında Birinci Olmuştur, Ülkemizi Polonyada Düzenlenecek Dünya Kick-Boks Şampiyonasında Temsil Edecektir, Kendisine Başarılarının Devamını Diliyoruz. İlçe genelinde Sen de bir EL(diven) ver Projesi kapsamında yardım toplama kampanyası hayata geçirildi.

Saatler: 08:20-16:45
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE VE ALMANCA
Okulun LGS Başarı Durumu: 2015... %50 2016....%76 2017....%26
Sportif Etkinlikler: HER YIL SPOR ŞENLİĞİ VE TURNUVALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SENDE BİR EL(DİVEN) VER KAMPANYASI SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA BAYRAK TEPESİNE YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ MESLEK LİSELER AİLELERLE BULUŞUYOR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2014- ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANINDA ALMANYA-PORTEKİZ-MACARİSTAN 2016- HASTA VE YAŞLI BAKIM ALANINDA HOLLANDA-ALMANYA-PORTEKİZ PROJESİ YAPILDI
Kontenjan Bilgileri: 68
Diğer Hususlar: ALANLAR VE ÖĞRENCİ SAYILARIMIZ ÇOCUK GELİŞİMİ : 8 ÖĞRENCİ HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ : 26 MUHASEBE VE FİNANSMAN : 17

Telefon - 0352 512 14 15

Belgegeçer - (352) 512 1026