KAYSERİ / PINARBAŞI - Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yeni Cami Mah. İsmet Paşa Cad. No142 Öğretmenevi Yanı Pınarbaşı/KAYSERİ
Vizyon
Saygınlığını kuruluşta emeğini esirgemeyen fedakar Pınarbaşı halkına borçlu; fakat yerleşkesi, öğrenci eğitimi ve kadrosuyla Pınarbaşı´nın yenilikçi-girişimci eğitim yüzü.
Misyon
Köklerine sımsıkı bağlı geleceğe ise büyük umutla bakan genç, dinamik, çalışkan ve saygılı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz Öğrencilerinden Hakan Kara Kırşehirde Düzenlenen Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında Birinci Olmuştur, Ülkemizi Polonyada Düzenlenecek Dünya Kick-Boks Şampiyonasında Temsil Edecektir, Kendisine Başarılarının Devamını Diliyoruz. İlçe genelinde Sen de bir EL(diven) ver Projesi kapsamında yardım toplama kampanyası hayata geçirildi.
İNGİLİZCE VE ALMANCA
Merkeze 90 Km
İlçe Merkezi
KAYSERİ-Pınarbaşı
2015... %50 2016....%76 2017....%26
HER YIL SPOR ŞENLİĞİ VE TURNUVALARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
SENDE BİR EL(DİVEN) VER KAMPANYASI SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA BAYRAK TEPESİNE YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ MESLEK LİSELER AİLELERLE BULUŞUYOR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2014- ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANINDA ALMANYA-PORTEKİZ-MACARİSTAN 2016- HASTA VE YAŞLI BAKIM ALANINDA HOLLANDA-ALMANYA-PORTEKİZ PROJESİ YAPILDI